UKÜ’DE “KORKU HİKAYELERİ VE FİLM GECESİ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİUluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde Kütüphane Müdürlüğü’nün 2013 yılından bu yana gerçekleştirdiği “Korku Hikayeleri ve Film Gecesi”nin dördüncüsü düzenlendi.

Etkinlik kapsamında gerilim ve korku severlerin bir araya geldiği geceye öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Korku ve gerilim türü kitapların da tanıtımının yapıldığı gecede korku filmi gösterimi, ödüllü bilgi yarışması ve dans gösterisi gerçekleştirildi.

UKÜ’DE “KORKU HİKAYELERİ VE FİLM GECESİ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ“Amacımız faydalı, güzel ve farkındalık yaratacak projeler yapmak”

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Kütüphanesi’nin kitap severlerin bilgiye dair beklentilerini  karşılayacak alt yapı ve birikime sahip olduğunu vurgulayan Kütüphane Müdürü Gülten Sala Lay, “Kütüphane Müdürlüğü ve Kulübü’nün her geçen gün daha fazla kitap severi buluşturmak, faydalı, güzel ve farkındalık yaratacak projelere imza atmak gibi bir amacı var. Müdürlüğümüz ve kulübümüze gönül veren gençlerle birçok etkinlik düzenliyoruz. Sosyal duyarlılık projelerinden, bilgi okuryazarlığına dair birçok etkinliğimizde sloganımız hep aynı ‘Öğrenerek Eğleniyoruz’.  Her geçen gün daha da büyüyoruz, büyüdükçe yapmış olduğumuz etkinlikler daha çok ses getiriyor.” dedi.

UKÜ’DE “KORKU HİKAYELERİ VE FİLM GECESİ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİKütüphane Müdürlüğünce düzenlenen korku gecesinin bir bütün olarak değerlendirildiğinde gerçekten çok başarılı ve faydalı olduğunu ifade eden Kütüphane Kulübü Yönetim Kurulu üyesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği öğrencisi Melih Peker, “Katılanlara bilgi ve deneyimlerini tatlı bir samimiyetle aktaran Kütüphane Kulübü öğrencileri özenli bir çalışma sundular. Bu anlamda ekipte emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: Himmet KAZAN – Fotoğraflar: Hüseyin AY- Himmet KAZAN