UKÜ, BALKAN ÜLKELERİ DAĞCILIK FEDERASYONLARI RESMİ SİTESİNDE YER ALDIUluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Balkan Ülkeleri Dağcılık Federasyonları resmi internet sitesinde yer aldı. Kaçkar Dağı Zafer Tırmanışı’na katılarak UKÜ flamasını dalgalandırmayı başaran Fen- Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Karadağ, uluslararası iletişimde oldukça popüler olan sitede Üniversite’nin isminin yer almasını sağladı.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından 17. Uluslararası Geleneksel Zafer Tırmanışı kapsamında “Kaçkar Dağı Zafer Tırmanışı”na katılan UKÜ Fen – Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Karadağ etkinliğe Türkiye’nin çeşitli kulüplerinden ve illerinden yaklaşık 65 dağcının katıldığını söyledi.

Karadeniz Bölgesi’nin en yüksek dağı olan Kaçkar’da gerçekleştirilen turmanışta 65 dağcı deniz seviyesinden 3.937 metre yükseklikteki zirveye ulaşmayı başardı. Kaçkar Dağı Zafer Tırmanışı’nın ardından Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca tarafından tüm katılımcılara teşekkür sertifikaları takdim edildi.

UKÜ, BALKAN ÜLKELERİ DAĞCILIK FEDERASYONLARI RESMİ SİTESİNDE YER ALDIUKÜ flaması Kaçkar’ın zirvesinde dalgalandı

Kaçkar Dağı Zafer Tırmanışı’nda Metin Karadağ tarafından UKÜ flaması dalgalandırıldı. Türkiye’de büyük yankı uyandıran tırmanış Balkan Ülkeleri Dağcılık Federasyonları’nın resmi sitesinde yer aldı. Bu sitenin uluslararası iletişim bağlamında hayli işlevsel ve popüler olduğunun altını çizen Prof. Dr. Metin Karadağ UKÜ’nün böyle bir sitede yer almasından mutluluk duyduğunu belirtti.

Haber: Mine Özlem GÜNDÜZ