Spor Koordinatörlüğü’nün düzenlediği 2.Levent Şirketler Grubu Şirketler Arası Futbol Turnuvası’nda üçüncü maçlar oynandı. CIU Arena’da devam eden turnuvada üçüncü maçını da farklı skorla kazanan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi 9 puanla liderliğini sürdürdü.

Turnuvanın üçüncü haftasında oynanan maçlarda saat 19:00’da Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile Levent Tuğla Fabrikası karşı karşıya geldi.

Karşılaşma 8-3 Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin üstünlüğüyle tamamlandı. Bu karşılaşmada rakibini farklı mağlup eden Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi üçüncü maçını da kazanarak yoluna kayıpsız devam etti ve liderliğini sürdürdü. Saat 20:00’de başlayan maçlarda ise sonuçlar şu şekilde oldu: Levent Koleji – Levent Mozaik 6-1; Levent Taşkırma Tesisleri – Mera Süt Fabrikası 7-3.

Levent Garaj ile Lemar Alışveriş Merkezi takımlarının saat 19:00’da oynanması gereken maçı ise ileriki bir tarihe ertelendi.

HABER/FOTOĞRAF: EREN ŞİŞİK