kariyer gınleri festivali bitti

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) KKTC Tanıtım Ofisi’nin organize ettiği “Kariyer Günleri Festivali” sona erdi. Bu yıl ilk kez düzenlenen ve üç gün süren etkinliğe farklı liselerden öğrenciler katıldı.

kariyer gunleri sona erdi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ni yakından tanıma fırsatı bulan liseli öğrenciler alanlarında uzman akademisyenlere sorular sorarak bölümlerle ilgili bilgi edindi.

kariyer gunleri sona erdi3

Dolu dolu geçen ve öğrencilerin bilgilenmelerinin yanı sıra eğlenceli anlar geçirmelerine de olanak sağlayan etkinlikte UKÜ’lü öğretim elemanları fakülteleri konusunda öğrencileri aydınlattı ve üniversite sonrası iş imkanlarından bahsetti.

Sık sık sorular sorarak ilgi duydukları bölümleri tanımaya çalışan öğrenciler UKÜ’deki etkinliği yararlı bulduklarını, aynı zamanda keyifli ve eğlenceli zaman geçirdiklerini vurguladı.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin spor kompleksi CIU Arena’da gerçekleştirilen etkinliğe; Levent Koleji, Lapta Yavuzlar Lisesi, Güzelyurt Meslek Lisesi, Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi, Haspolat Meslek Lisesi, Lefke Gazi Lisesi, Güzelyurt Türk Maarif Koleji, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi, İskele Ticaret Lisesi, Karpaz Meslek Lisesi, Erenköy Lisesi, Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi ve Bekirpaşa Lisesi’nden öğrenciler katıldı.

kariyer gunleri sona erdi2

Haber ve Fotoğraflar: Eren ŞİŞİK