Hentbol

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Genç Kadınlar Hentbol Ligi’nde 2. hafta karşılaşmaları dün oynandı. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Şahlan Spor ile oynadığı karşılaşmadan 41-21’lik galibiyetle ayrıldı ve 2’de 2 yaptı. Karşılaşmada baştan sona rahat bir oyun sergileyen UKÜ, maçı da zorlanmadan kazanabildi. UKÜ aldığı galibiyetle 2. hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

Ayşe Şahin

Ayşe Şahin 14 golle en skorer oyuncu oldu

CIU Arena’da oynanan karşılaşmada Ayşe Şahin kaydettiği 14 golle maçın en skorer oyuncusu oldu ve galibiyette önemli rol üstlendi. Ayşe’nin yanı sıra, Melisa Özer de Şahlan filelerine gönderdiği 11 golle skora büyük katkı sağladı. Takımın yıldız ismi Büşra Çete de attığı 9 gol ve yaptığı asistlerle maçta öne çıkan isimlerden biri olmayı başardı.

Necati Taşkın İlkokulu Spor Salonu’nda oynanan günün diğer karşılaşmasında ise Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni (DAÜ) 29-3 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde etti.

UKÜ 41-21 Şahlan Spor

Yer: CIU Arena

Hakemler: Tolga Kınacı, Mehmet Ünalmış

İlk devre: UKÜ17-7 Şahlan Spor