Türkiye Süper Ligi’nin 8. haftasında oynanan Beşiktaş – Fenerbahçe maçına UKÜ’lü öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Öğrenci Merkezi’nde Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarlarının beraber izlediği maçta gülen taraf Fenerbahçe oldu. Bayrak ve pankartlarla süslenen Öğrenci Merkezi’nde dev ekrandan gösterilen maça katılım oldukça yoğundu. Davullar ve meşale şovlarıyla renklenen alanda UKÜ’lü öğrenciler stadyum havasını yaşadı. Öğrencilerin maçı yurt odalarında izleme imkanı olmasına rağmen Öğrenci Merkezi’nde takımlarını desteklemeleri coşkuyu artırdı.

Kırankırana geçen derbinin kazananı 2-0 ile Fenerbahçe oldu. Henüz 3. dakikada Emenike’den gelen erken gol alandaki sarı-lacivertli öğrencileri ayağa kaldırdı ve bu dakikadan itibaren Fenerbahçe taraftarları maç boyunca susmadı.

Tansiyonun  yüksek olduğu ve dokuz sarı bir kırmızı kartın çıktığı karşılaşmayı Beşiktaş on kişi tamamladı. Siyah-beyazlılarda 43. dakikada  Olcay Şahan kırmızı kartla oyundışı kaldı.

HABER: SEZER ERDOĞAN