Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde yeni gelen öğrencilere yönelik bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Welcome Week (Hoş Geldiniz Haftası)” Telsim’in ana sponsorluğunda ve Kral Pop Radyo’nun medya sponsorluğunda çeşitli etkinliklerle başladı.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde düzenlenen “Welcome Week”in ilk günü Kulüpler Şenliği ile başladı, Yabancı Diller Yüksek Okulu Hazırlık Bölümü öğrencileri arasında gerçekleştirilen eğlenceli yarışmalarla devam etti. Öğrenciler, akşam saatlerinde ise önce Aydilge konseri ve sonrasında DJ Mr. Joker eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

Aydilge konserine yoğun ilgi

Yazar, müzisyen ve radyo programcısı Aydilge, Üniversite kampüsünde oluşturulan özel şenlik alanında saat 21:00’de sahne aldı. Sanatçı en sevilen parçalarından “Aşka Gel”, “Takıntı”, “Aşk Paylaşılmaz” ve “Sorma” gibi şarkıları seslendirdi. Konserde farklı sanatçıların şarkılarına da yer veren Aydilge’ye öğrencilerin ilgisi yoğundu. Konser öncesi UKÜ Haber Ajansı’na konuşan Aydilge, Kuzey Kıbrıs’ta olmaktan ve UKÜ’lü öğrencilerin ilgisinden son derece memnun olduğunu söyledi.

Öğrenci Kulüpleri tanıtıldı

Üniversite’de faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri 2014 – 2015 Güz dönemi organizasyonlarını tanıtmak ve yeni üye kayıtlarını yapmak amacıyla Öğrenci Merkezi’nde bir araya geldi. Öğrenciler, boş zamanlarını eğlenceli ve çeşitli etkinliklerle değerlendirmek amacıyla istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştiren kulüplere üyelik kaydı yaptırdı.

Yabancı Diller Yüksek Okulu Hazırlık Bölümü kıyasıya yarışıyor

“Welcome Week” etkinlikleri kapsamında dört ayrı takımdan oluşan İngilizce Hazırlık Bölümü öğrencileri stant alanında gerçekleştirilen “ip çekme” ve “pinpon basket” oyunlarıyla yarışmaya başladı. Çekişmeli geçen yarışmada öğrencilerin keyifli anlar yaşadığı gözlemlendi. Dört gün sürecek yarışmaların finalinde öğrenciler büyük ödül için yarışacak. Yarışmaların sonunda birinci gelen ve diğer takımlara çeşitli ödüller verilecek.

Piiz konseri 17 Ekim Cuma

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin 15 – 18 Ekim tarihleri arasında yeni öğrencilerine yönelik düzenlediği “Welcome Week” etkinliklerinin üçüncü gününde yurt dışında ve Türkiye’de sayısız konserler veren müzik grubu Piiz sahne alacak. Konser alanında 17 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek etkinliğe ilginin yoğun olması bekleniyor.