Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen yüzme yarışmasında 4 ve 10 yaş grubundaki yüzücüler çeşitli stillerde mücadele etti.

UKÜ Arena’da düzenlenen yarışmaya ilgi yoğundu. Hem izleyenlerin hem de sporcuların keyifli anlar yaşadığı yarışmada yüzücülerin mücadelesi çekişmeli geçti.

Dört yaş gurubundaki yüzücülere antrenörleri de havuzda eşlik ederek gerçekleştirilen yarışta, küçük yüzücülerin son derece heyecanlı olduğu görüldü.

On ve üzeri yaş grubundaki yüzücülerin mücadelesi ise izleyicileri de heyecanlandırdı. Sporcuların kıyasıya mücadele ettiği yarışmada yüzücüler kendilerini gösterebilme imkanı buldu.

Yarışma sonrası dereceye giren yüzücüler madalya ile ödüllendirildi. Yüzücülere madalyaları antrenörleri tarafından verildi.

HABER | FOTOĞRAFLAR: SEZER ERDOĞAN