Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (UKÜSEM) tarafından öğrencilere ve halka yönelik “IBM SPSS 21.0 için Temel ve İleri İstatiksel Uygulama Eğitimi” düzenleniyor. UKÜ Fen – Edebiyat Fakültesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek eğitim programı toplamda 32 saatten oluşuyor. Türkçe olarak verilecek eğitim programının dersleri 26 -27 Nisan ile 17-18 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

“Sosyal Bilimler” dalında istatistiksel analiz için çok geniş olarak kullanılan “IBM SPSS” ayrıca pazar araştırmacıları, sağlık araştırmacıları, anket şirketleri, devlet kurumları, eğitim araştırmacıları, pazarlama kurumları, veri madencileri tarafından da pratik olarak sıkça kullanılıyor.

Eğitim programlarıyla ilgilenenler UKÜSEM’in 671 1111 (dahili2030) numaralı telefondan ve/veya ukusem@ciu.edu.tr adresinden ayrıntılı bilgi alabilecek.