Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (UKÜSEM) tarafından 8 yıldır Üniversite kampüsünde öğrencilere ve halka yönelik yürütülen İtalyanca dil kurslarının 2. ve 4. Kur dersleri başlıyor. Kursa kayıtlar 28 Mart Cuma günü sona eriyor.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından açılan İtalyanca kurslarının “ikinci kur” dersleri eğitmen Giuseppina Semolave tarafından “dördüncü kur” dersleri de Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Karakartal tarafından yürütülecek. “İkinci kurs” dersleri Salı günleri 17:00 – 19:00 saatleri arasında B116 nolu derslikte, “dördüncü kur” dersleri ise Çarşamba günleri 17:00 – 19:00 saatleri arasında B101 nolu derslikte verilecek.

Başarılı kursiyerlere UKÜ Rektörlüğü ve İstanbul Türk – İtalyan Dostluk Derneği onaylı İstanbul İtalyan Kültür Merkezi destekli “İtalyanca Dil Sertifikası” verilecek.

İlgilenenler 671 11 11 (dahili 2030) numaralı telefondan ve/veya ukusem@ciu.edu.tr adresinden ayrıntılı bilgi alabilecek.