Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (UKÜSEM) tarafından Dışişleri Bakanlığı’na bağlı Enformasyon Dairesi çalışanlarına yeni teknolojilerin kullanımına yönelik “Bilgisayar Kursu” verildi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi Müdür Yardımcısı Emrah Argen tarafından, Enformasyon Dairesi çalışanlarına başlangıç düzeyinde 7 dersten oluşan Microsoft Word ve Excel kursu verildi. Kursun ardından katılımcılar Rektörlük binasında UKÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Adalıer’den katılım belgelerini aldı.

Dışişleri Bakanlığı Enformasyon Dairesi Müdürü Mustafa Erülgen, söz konusu kursla ilgili yaptığı açıklamada UKÜ’ye teşekkür ederek hizmetiçi eğitimin önemine vurgu yaptı. Erülgen, hizmetiçi eğitimlerin yeni teknolojileri kullanabilme noktasında önemli olduğunu kaydetti. Enformasyon Dairesi personelinin gelişen teknolojiye ayak uydurmaya açık olduklarını da belirten Mustafa Erülgen, eğitimi veren UKÜ’nün ve eğitime katılan personelin özverili çalışması sonucu programı başarıyla tamamladıklarını belirtti.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Adalıer de sürekli eğitimin ülke gelişimindeki önemine işaret ederek Üniversite’nin kamu veya özel sektör çalışanlarının değişen dünya koşullarında başarıya ulaşmalarına katkı sağlamaya, kariyer ve kişisel gelişimlerini desteklemeye devam ettiklerini kaydetti.