Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından “Designers – Designed’’ temalı geniş kapsamlı bir sergi düzenlendi.

Güzel Sanatlar fakülte binasının iç avlusunda açılan sergide Fakülte’ye bağlı Mimarlık, İç Mimarlık ve Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerinin yıl içerisinde ve geçmiş dönemlerde hazırladıkları projelerden oluşan çalışmalar sergilendi.

Serginin açılışında konuşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Yücel, geçmiş dönemde yapılan ve kaliteli projelerden oluşan serginin, Fakülte’ye yeni kayıt yaptıran öğrencilerin görsel izlenimlerini geliştirmek amacıyla düzenlendiğini belirtti. Yücel ayrıca serginin, geleceğin tasarımcıları için sembolik anlam taşıyan “8 Ekim Dünya Mimarlık Haftası” ile aynı tarihe gelmesinin de tesadüf olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Atilla Yücel, yıl içerisinde ortak mimarlık projesi kapsamında başka sergiler de gerçekleştirmeyi planladıklarından da bahsetti. Yücel konuşmasının sonunda, yeni dönem öğrencilerine iyi dileklerini sunarak söz konusu serginin bu yıl yapacakları projelerde faydalı olmasını diledi.