Fotoğraf : Mete Yasin Usta

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Koordinatörlüğü’nün düzenlediği 3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’nda sekizinci hafta maçları oynandı. Zirvede zorlu maçların oynandığı haftada lider Levent Kolej, Levent Taşkırma Tesisleri ile berabere kalarak geçen hafta aldığı liderliği kaybetti.  Turnuvada ilk üç sırada bulunan Levent Mozaik, Lemar Alışveriş Merkezi ve Levent Kolej yarı finale çıkmayı garantiledi. Son bilet Levent Taşkırma Tesisleri, CIU Arena veya Levent Kaynak takımlarından birine gidecek.

3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’nda sekizinci haftada, Salı saat 19:00’da turnuvanın güçlü ekiplerinden CIU Arena ile alt sıralarda yer alan Mera Süt Fabrikası karşı karşıya geldi. Gollü geçen maçta CIU Arena rakibini 9-7 mağlup ederek yarı final yolunda şansını son haftaya bıraktı. Saat 19:00’da başlayan bir diğer maçta ise Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, ligde puansız ve son sırada bulunan Levent Tuğla Fabrikası ile karşılaştı ve rakibini 11-3 yenerek haftanın en farklı galibiyetine imza attı.  Saat 20:00’de başlayan maçlarda turnuvanın iki iddialı ekibi Levent Kolej ile Levent Taşkırma Tesisleri karşılaştı. Zirveyi yakından ilgilendiren bu maçta karşılaşma 4-4 sona erdi ve taraflar birer puana razı oldu . Saat 20:00’de başlayan diğer maçta ise Levent Mozaik rakibi Levent Kaynak’ı 5-2 yenerek geçen hafta kaybettiği liderliği geri aldı. Sekizinci haftanın kapanış maçında ise Lemar Alışveriş Merkezi, Levent İnşaat’ı 5-0 mağlup ederek haftayı kayıpsız kapattı.

Son haftaya girilirken Levent Mozaik ilk sırada yer alırken, Lemar Alışveriş Merkezi ikinci, Levent Kolej üçüncü ve Levent Taşkırma Tesisleri dördüncü sırada yer alıyor.

3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’na 3 Mayıs Cuma akşamı oynanacak dokuzuncu ve son hafta maçları ile devam edilecek. Maç programı şöyle:

19:00   CIU Arena – Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi

19:00   Levent İnşaat – Mera Süt Fabrikası