Levent Kolej Futbol Takımı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Koordinatörlüğü’nün düzenlediği 3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’nda yedinci hafta maçları oynandı. Turnuvada, liderliğin el değiştirdiği haftada Levent Kolej geçtiğimiz haftayı lider tamamlayan Levent Mozaik karşısında galip gelerek son haftalara girilirken liderlik koltuğuna oturdu.  İlk beş içerisinde yer alan takımların birer puan arayla arka arkaya sıralandığı haftada son haftaların hayli çekişmeli geçmesi bekleniyor.

3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’nda yedinci haftada, Salı saat 19:00’da turnuvanın iddialı ekibi  Lemar Alışveriş Merkezi ile turnuvada beklediğini bulamayan ve alt sıralarda yer alan Mera Süt Fabrikası karşı karşıya geldi. Bu maçta rahat bir oyun ortaya koyan Lemar Alışveriş Merkezi rakibini 6-1 mağlup ederek haftayı kayıpsız kapadı. Saat 19:00’da başlayan diğer maçta ise CIU Arena, ligde puansız ve son sırada bulunan Levent Tuğla Fabrikası ile karşılaştı ve rakibini 5-0 yendi.  Saat 20:00’de başlayan maçta ilk dört için inadını sürdüren Levent Kaynak rakibi Levent İnşaat’ı 10-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek zirvedeki takımları rahatsız etmeye devam etti. Saat 20:00’de başlaması gereken Levent Taşkırma Tesisleri ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi maçı ise ileriki bir tarihe ertelendi. Yedinci haftanın kapanış maçında haftanın en önemli maçı olarak gösterilen, turnuvanın iki namağlup takımı Levent Kolej ve Levent Mozaik takımları karşılaştı. Müthiş çekişmeli ve zirveye yakışır şekilde geçen karşılaşmada Levent Kolej, rakibini 4-3 yenerek yedinci haftası geride kalan ligde ilk kez liderlik koltuğuna oturdu.

Zirvenin el değiştirdiği ve son haftalara girilirken işlerin iyice karıştığı haftada turnuvanın yeni lideri Levent Kolej olurken, Levent Mozaik ikinci sıraya geriledi. Lemar Alışveriş Merkezi üçüncü sıradaki yerini korumaya devam ederken, bir maçı eksik Levent Taşkırma Tesisleri dördüncü sırada yer aldı. Levent Taşkırma Tesisleri, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile oynayacağı erteleme maçını kazanırsa liderlik koltuğuna oturacak.

3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’na 30 Nisan Salı akşamı oynanacak sekizinci hafta maçları ile devam edilecek. Maç programı şöyle:

19:00   CIU Arena – Mera Süt Fabrikası

19:00   Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi – Levent Tuğla Fabrikası