Levent Sirketler Halı Saha Turnuvası 6. Hafta

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Koordinatörlüğü’nün düzenlediği 3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’nda altıncı hafta maçları oynandı. Turnuvada, lider Levent Mozaik, son haftaların formda ekibi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ni çekişmeli geçen maç sonunda mağlup ederken (4-2), liderin en yakın takipçisi Levent Koleji, Levent İnşaat karşısında  galip gelerek zirve takibini sürdürdü (5-3).

3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’nda altıncı haftada, saat 19:00’da turnuvanın iki güçlü ekibi Lemar Alışveriş Merkezi ile CIU Arena karşı karşıya geldi. Bu maçta geriye düşmesine rağmen maçı 5-2 kazanan Lemar Alışveriş Merkezi yarı final maçları öncesi önemli bir avantaj yakaladı. Saat 19:00’da başlayan diğer maçta ise Levent Taşkırma Tesisleri, ligin dibine demir atan Levent Tuğla Fabrikası ile karşılaştı ve rakibini gol yağmuruna tutarak sahadan 7-1 galip ayrılan taraf oldu.  Saat 20:00’de başlayan maçlarda hayli çekişmeli ve heyecanlı geçen maçta  lider Levent Mozaik ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi takımları karşı karşıya geldi. Maçı 4-2 önde kapatan Levent Mozaik takımı liderliğini sürdürürken ligin bitimine üç hafta kala yarı finale kalma yolunda önemli bir avantaj elde etti. Aynı saatlerde oynanan diğer karşılaşmada ise Levent Kaynak takımı, Mera Süt Fabrikası’nı 2-1 mağlup etti. Bu karşılaşmada maçın hakemi Alper Aligüllü, ikisi Mera Süt Fabrikası’ndan üç oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Altıncı haftanın kapanışında saat 21:00’deki maçta ise liderin en yakın takipçisi Levent Kolej, alt sıralardaki Levent İnşaat ile karşılaştı. Maç 5-3 Levent Kolej’in üstünlüğünde tamamlandı.

Geçtiğimiz hafta ilk dört içerisinde yer alan takımların puan kaybı yaşamadığı haftada  Levent Mozaik  liderliğini sürdürürken, Levent Koleji ikinci, Levent Taşkırma Tesisleri üçüncü ve Lemar Alışveriş Merkezi dördüncü sıradaki yerlerini korudu.

Levent Sirketler Halı Saha Turnuvası 6. Hafta

3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’na 25 Nisan Perşembe akşamı oynanacak yedinci hafta maçları ile devam edilecek. Maç programı şöyle:

19:00   CIU Arena – Levent Tuğla Fabrikası

19:00   Mera Süt Fabrikası – Lemar Alışveriş Merkezi