UKÜ - LEVENT İNŞAAT MAÇI (Fotoğraf: Abdurrahim Topal)

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Koordinatörlüğü’nün düzenlediği 3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’nda beşinci hafta maçları oynandı. Turnuvada, lider Levent Mozaik ligin son sırasındaki Levent Tuğla Fabrikası’nı mağlup ederken, liderin en yakın takipçisi Lemar Alışveriş Merkezi, Levent Kaynak takımı ile berabere kalarak zirvede ağır bir yara aldı.

3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’nda beşinci hafta, saat 18:00’deki Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi – Levent İnşaat maçı ile başladı. Maçta baştan sona kadar üstün oynayan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, rakibini 4-2 mağlup ederek turnuvada arka arkaya ikinci galibiyetini aldı ve çıkışını sürdürdü. Saat 19:00’da başlayan maçlarda  CIU Arena, turnuvanın güçlü ekiplerinden Levent Taşkırma Tesisleri takımına 5-2 mağlup olarak zirveden iyice uzaklaştı. Aynı saatte diğer sahada oynanan karşılaşmada lider Levent Mozaik ile son sıradaki Levent Tuğla Fabrikası takımları karşılaştı ve maç 6-2 Levent Mozaik üstünlüğünde  tamamlandı. Saat 20:00’de başlayan maçlarda hayli çekişmeli ve gollü geçen maçta  Lemar Alışveriş Merkezi ile Levent Kaynak takımları karşı karşıya geldi. Haftanın en zorlu maçı olarak gösterilen bu maçta taraflar sahadan 4-4 beraberlikle ayrılarak birer puana razı oldu. Diğer maçta ise Levent Kolej takımı Mera Süt Fabrikası’nı 5-0 mağlup ederek haftayı kayıpsız kapattı.

Bu sonuçların ardından, Levent Mozaik  liderliğini sürdürürken, ikinci sıraya Levent Koleji yükseldi. Levent Taşkırma Tesisleri üçüncü sıraya yükselirken, geçen haftayı ikinci sırada kapatan Lemar Alışveriş Merkezi puan kaybı yaşadığı hafta sonrası dördüncü sıraya geriledi.

3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’na 16 Nisan Salı akşamı oynanacak altıncı hafta maçları ile devam edilecek. Maç programı şöyle:

19:00    Levent Tuğla Fabrikası – Levent Taşkırma Tesisleri

19:00    CIU Arena – Lemar Alışveriş Merkezi