Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Koordinatörlüğü’nün düzenlediği 3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’nda dördündü hafta maçları oynandı. Turnuvada CIU Arena, Levent Kaynak takımını mağlup ederek haftanın en karlı takımı olurken Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ise Mera Süt Fabrikası’nı yenerek turnuvadaki ilk galibiyetini aldı.

3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’nda dördüncü hafta, saat 18:00’deki Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile Mera Süt Fabrikası maçı ile başladı. İlk yarıyı 3-1 yenik kapatan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 5-3 galip ayrılarak turnuvadaki ilk puanlarını aldı. Saat 19:00’da başlayan maçlarda  CIU Arena, Levent Kaynak takımını 4-2 mağlup ederek iki hafta sonra galip geldi ve zirvedeki takımların puan kaybettiği haftada üç puan elde ederek ‘zirvede ben de varım’ dedi. Aynı saatte diğer sahada oynanan karşılaşmada turnuvanın iki iddialı takımı Levent Mozaik ile Levent Taşkırma Tesisleri takımları karşılaştı ve maç 2-2 beraberlikle  tamamlandı. Saat 20:00’de başlayan maçlarda ise  Lemar Alışveriş Merkezi ile Levent Koleji takımları karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşma 3-3 berabere bitti ve iki takım da birer puana razı oldu.  Diğer maçta  turnuvanın iki puansız ekibi Levent Tuğla Fabrikası ile Levent İnşaat takımları kozlarını paylaştı. Rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Levent İnşaat takımı ilk kez puanla tanıştı.

Bu sonuçların ardından, Levent Mozaik ilk kez puan kaybı yaşamasına rağmen liderliğini sürdürürken, Lemar Alışveriş Merkezi ikinci, Levent Koleji üçüncü, Levent Taşkırma Tesisleri ise dördüncü sıradaki yerlerini koruyarak dördüncü haftayı tamamladı.

3. Levent Şirketler Grubu Halı Saha Turnuvası’na 9 Nisan Salı akşamı oynanacak beşinci hafta maçları ile devam edilecek. Maç programı şöyle:

18:00 Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi – Levent İnşaat

19:00  Levent Kaynak – Lemar Alışveriş Merkezi