UKÜ Darts Takımı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Darts Takımı, Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği 2013 Üniversiteler Arası Darts Şampiyonası’nı zaferle tamamladı.

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Kampüsü’nde gerçekleştirilen 2013 Üniversiteler Arası Darts Şampiyonası sabah saat 11.00’de başlayıp, saat 16.00’ya kadar sürdü. Şampiyonada Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin yanı sıra, Yakın Doğu Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Atatürk Öğretmen Akademisi ‘nin darts takımları mücadele etti. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakaların sonucunda şampiyon Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi olurken; Yakın Doğu Üniversitesi ikinciliği ve Atatürk Öğretmen Akademisi de üçüncülüğü elde etti.

2013 Üniversiteler Arası Darts Şampiyonası’nda başarılı olan takımlara madalyalarını Darts Federasyon Başkanı Uğur Barani, Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Beyhan Gürgöze ve UKÜ Spor Koordinatörü  Tarkan Kayaş birlikte verdiler.

2013 Üniversiteler Darts Şampiyonası’nda alınan sonuçlar şöyle:

DAÜ-YDÜ: 7-9
UKÜ-AÖA: 13-3