Fotoğraf: Eren Şişik

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde 14.sü gerçekleştirilen ve dört gün süren Yaza Merhaba Şenlikleri’nde Türkiye’nin birbirinden ünlü isimleri Üniversite’nin konuğu oldu. Kültür, sanat, spor ve eğlence dolu şenliklerde ünlü konukların yanı sıra düzenlenen tiyatro, sinema gösterimleri, eğlenceler ve sergiler de şenliğe ayrı bir renk kattı.

14. Yaza Merhaba Şenlikleri’nin ilk gününde sıradışı müzikleriyle şenliklerin açış konserini gerçekleştiren Hayko Cepkin’den sonra kapanış konseri de Türkiye’yi 2010 Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil eden ve ikinci olan alternatif rock müzik grubu Manga’nın oldu. Mart ayında piyasaya sürdükleri “E-akustik” adlı albümleriyle UKÜ’deki konserde hayranlarının karşısına çıkan Manga grubu sevenlerine coşkulu ve eğlenceli dakikalar yaşattı.

HABER: ALPER BAYRAKTAR

UKÜ Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen konsere öğrencilerin yanı sıra halkın da ilgisi yoğundu. Büyük bir heyecanla Manga konserini bekleyen seyirciler konserin başlama saatinden çok önce alanı doldurdu.

Fotoğraf: Abdurrahim Topal

Alkışlarla sahneye çıkan Manga grubu “Rezalet Çıkarasım Var” adlı yeni parçalarıyla konsere başladı. Manga, “Bitti Rüya”, “Dünyanın Sonuna Doğmuşum”, “Dursun Zaman” gibi popüler şarkıları da UKÜ Amfi Tiyatro’yu dolduran hayranlarıyla hep bir ağızdan yorumladı. Konserde İngilizce parçalara da yer veren grup “Fly To Stay Alive” ve Eurovision’da Türkiye’yi temsil ettikleri “We Could Be The Same” şarkılarıyla konserin coşkusunu daha da artırdı.

Manga grubu, yeni albümlerinde yer alan “Ben Bir Palyaçoyum”, “Lunapark” ve “Her Aşk Ölümü Tadacak” isimli şarkılarını da klasik gitar eşliğinde seslendirdi.

Fotoğraf: Eren Şişik

“Bir Kadın Çizeceksin” ve “Evdeki Ses” parçalarının izleyenlerle birlikte söylendiği Manga konseri “Beni Benimle Bırak” adlı hareketli şarkıyla son buldu. Alkışlar eşliğinde konserini bitiren Manga grubu UKÜ’de ve Kuzey Kıbrıs’ta bulunmaktan son derece memnun olduklarını dile getirdi.