UKÜlü Akademisyen Doç. Dr. Elif Songür Dağdan Uluslararası Jüride Önemli TemsiliyetUluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Elif Songür Dağ, dünyanın en büyük ve ilham verici tasarım yarışması olarak bilinen A’DESIGN AWARD & COMPETITION’da jüri üyesi olarak seçildi.

UKÜ Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Elif Songür Dağ, Kıbrıs’tan seçilen iki jüri üyesinden biri olarak yarışmada değerlendirme yapacak.

A’DESIGN AWARD & COMPETITION için oylama ile belirlenen jüride, alanında uzman tasarımcılar, akademisyenler ve girişimciler yer alıyor. A’DESIGN AWARD & COMPETITION’da yüzlerce farklı tasarım disiplinini kapsayan dünyanın en büyük ve çeşitlilik içeren, en prestijli tasarım yarışması olarak biliniyor. Söz konusu yarışma geleceği tasarım, teknoloji ve sanatın şekillendireceği mottosu ile daha iyi bir gelecek için en iyi tasarımın gerekliliğini ortaya koymayı hedefliyor.