Burs sıralamasıUluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin (UKÜ) KKTC liselerinden geçmiş yıllarda mezun olan veya bu yıl mezun olacak KKTC ve TC vatandaşı öğrencilere yönelik düzenlenen Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı 1 Haziran 2019 tarihinde yapılıyor.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı’nda başarılı olan öğrenciler yüzde %100, %75 ve % 50 burs alma hakkı kazanacak.

Sınav, 1 Haziran Cumartesi günü saat 10.00–12.30 saatleri arasında UKÜ Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Detaylı bilgiye KKTC Tanıtım Ofisi; 671 11 11 (dahili: 2073, 2048); 0548 858 9569 numaralı telefonlardan veya kktctanitim@ciu.edu.tr  internet adresinden ulaşılabilecek. Adaylar ayrıca www.ciu.edu.tr internet adresinden de “Online Destek Hattı”na yazarak bilgi alabilecek.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı’na katılacak KKTC vatandaşı aday öğrencilerden istenen belgeler; KKTC kimlik kartı fotokopisi, iki adet vesikalık fotoğraf; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için lise eğitimini kesintisiz olarak KKTC liselerinde sürdürmekte olduğuna veya tamamlamış olduğuna dair belge, TC nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf olarak belirlendi.