UKÜ Rektörü Prof. Dr. Nadiri ŞampiyonUKÜ HentbolTakımını Kabul EttiUluslararası KıbrısÜniversitesi (UKÜ) Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri, KKTC Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen üniversiteler arası hentbol müsabakalarında hem kadın hem de erkeklerde şampiyon olan UKÜ HentbolTakımı’nı kabul etti. 2018-2019 Üniversiteler arası spor oyunları kapsamında düzenlenen hentbol müsabakasında erkek hentboltakımı 3, kadın hentbol takımı ise 4. Kez kupanın sahibi oldu.

Rektör Prof. Dr. Halil Nadiri makamında gerçekleştirilen kabulde,takım üyelerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.Görüşme sonunda Prof. Dr. Nadiri, UKÜ Spor İşleri Müdürlüğü Spor Müdür Vekili Tarkan Kayaş ve şampiyon hentbolcular birlikte toplu fotoğraf çekilerek, günün anısı ölümsüzleştirildi.