1907 ÜNİFEB UKÜ Öğrenci Kulübü Tarafından Onur Akgül Futbol Turnuvası DüzenlediUluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü’ne bağlı UKÜ 1907 ÜNİFEB (Üniversiteli Fenerbahçeliler) kulübü üyesi öğrencileri UKÜ Spor Koordinatörlüğü işbirliğinde “Onur Akgül Futbol Turnuvası” düzenledi.

UKÜ 1907 ÜNİFEB Kulüp Başkanı İbrahim Hasan Culha, Onur Akgül’ün 1907 ÜNIFEB’e emek ve gönül vermiş bir üyesi olduğunu belirterek,  genç yaşta elim bir kaza sonucu hayatını kaybettiğini hatırlattı. Culha, Onur Akgül’ün adını ve anısını yaşatmak için 1907 ÜNİFEB’in sahip olduğu diğer 62 kuruluş ile birlikte bu tür organizasyonlar düzenlediklerini açıkladı.

İbrahim Hasan Culha, her sene İstanbul’da Onur’un ailesinin de katılımıyla halı saha turnuvasını gerçekleştirdiklerini aktararak, bu sene ise 1907 ÜNİFEB UKÜ öğrencileri ile dördüncüsünü gerçekleştirdiklerini kaydetti. İbrahim Hasan Culha,  bu yıl “Onur Akgül Halı Saha Turnuvası”na 1907 ÜNİFEB UKÜ olarak geçmiş yıllarda da olduğu gibi dostluk çerçevesinde düzenlendiğini ifade etti.
UKÜ Spor Koordinatörü ve 1907 ÜNİFEB UKÜ Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Tarkan Kayaş ise “Onur Akgül Futbol Turnuvası”na 4 takımın katıldığını belirterek, kazanan takıma yönetim kurulu tarafından kitap hediye edildiğini açıkladı. Kayaş, yarı finalden itibaren başlayan turnuvada skorları şu şekilde sıraladı:
Yarı Final
Kral Jailson 9-5 Ordinaryüs