Kariyer Günleri Bio Berna ÖztınazUluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) 3. Kariyer Günleri ve Fuarı etkinliğinde PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Berna Öztınaz öğrencilere iş dünyasının talep ettiği insan kaynağıkonusunda bilgi ve birikimini paylaşacak.

UKÜ Çevik Uraz Merkezi Konferans Salonu’nda, 2 Mayıs Çarşamba günü saat 11:00’da gerçekleşecek etkinlikte, “İş Dünyası Ne Tür İnsan Kaynağına İhtiyaç Duymaktadır” konusu yer alacak. Türkiye İnsan Yönetimi Derneği-PERYÖN Başkanı Berna Öztınaz, konferans süresince öğrencilerle deneyimlerini de paylaşma şansı yakalayacak.

Berna Öztınaz Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu Berna Öztınaz, 2007 yılında Sabancı Üniversitesi Executive MBA programını tamamladı.

Mezuniyetinin ardından bir süre turizm sektöründe çalıştıktan sonra, 1998 yılında Kordsa A.Ş. İnsan Kaynakları ekibine katıldı. Kordsa Türkiye operasyonunun yanı sıra Mısır, Almanya, Arjantin ve İran’daki iştirakler için çeşitli projelerde görev aldı. Kordsa’nın bir Sabancı-Dupont ortaklığı olan Dusa’yı satın alması projesinde ve Kordsa-Dupont ortaklığında aktif olarak çalıştı.

2005 yılında İnsan Kaynakları ve İş Destek Müdürü olarak Enerjisa’ya katıldı. 2007 yılında Enerjisa İnsan Kaynakları ve İş Destek Direktörü görevine atanarak, insan kaynakları, iş mükemmeliği, kurumsal iletişim, satın alma ve hukuk fonksiyonlarını yönetti.

Berna Öztınaz, 2012 yılında Stratejik İş Destek Bölüm Başkanı görevine atanarak Sabancı Holding ve dünyanın lider enerji uzmanı E.ON ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Enerjisa Enerji A.Ş. altında yapılanmış olan Üretim, Ticaret, Dağıtım ve Satış şirketlerinin stratejik insan kaynakları ve iş destek fonksiyonlarının yönetimini yürütmeye başladı. 2016 sonunda STFA Holding Strateji ve İnsan Kaynakları Başkanı görevine geçen Berna Öztınaz, Peryön Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.