ukü kariyer günleri Ebru ZeybekoğluUluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) 3. Kariyer Günleri ve Fuar etkinliği kapsamında Pragya Akademi kurucusu eğitmen, Koç Ebru Zeybekoğlu’nu konuk edecek. UKÜ Çevik Uraz Merkezi Konferans Salonu’nda, 3 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek ‘Ben olmak istediğim kişi miyim’ adlı etkinlik saat 09:00’de başlayacak.

UKÜ 3. Kariyer Günleri ve Fuarı, öğrencilerinin bilgi ve donanımlarını arttırmak yanı sıra mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunmak amacıyla da düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında öğrenciler mezuniyetleri ile birlikte adım atacakları profesyonel hayatlarında kariyerlerini doğru şekilde şekillendirmek adına sektörün profesyonelleriyle buluşacak.

ODTÜ Mimarlık Bölümü’nden mezun olan Ebru Zeybekoğlu, daha sonra Boğaziçi Üniversitesi İşletme yüksek lisansını tamamladı. Profesyonel kariyerinden hoşnutsuz olmadığını, ancak kendisini bekleyen başka bir yol olduğunu hisseden Zeybekoğlu, kendini tanıma yolculuğu olarak başlayan ve hala da devam etmekte olan bu sürece birçok eğitim alarak başladı.

Özünü, benliğini tanırken, içindeki sevgiyi keşfederken, hala da her yeni gün keşfetmeye devam ederken; bunu insanlarla paylaşmak istediğini belirtiyor. Aldığı eğitimler devam ederken, bir yandan da eğitmenlik süreci başladı ve kurumsal firmalara eğitim ve koçluk hizmeti veren Pragya Akademi’yi kurdu.