ukü burs sıralama sınavıUluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin (UKÜ) KKTC liselerinden geçmiş yıllarda mezun olan veya bu yıl mezun olacak KKTC ve TC vatandaşı öğrencilere yönelik düzenlenen Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı 6 Haziran 2018 tarihinde yapılıyor.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı’nda başarılı olan öğrenciler yüzde %100, %75 ve % 50 burs alma hakkı kazanacak.

Sınav 6 Haziran Çarşamba günü saat 10.00–12.30 saatleri arasında UKÜ Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Detaylı bilgiye KKTC Tanıtım Ofisi; 671 11 11 (dahili: 2073, 2048); 0548 858 9569 numaralı telefonlardan veya kktctanitim@ciu.edu.tr adresinden ulaşılabilecek. Adaylar ayrıca www.ciu.edu.tr internet adresinden “Online Destek Hattı”na yazarak da bilgi alabilecek.

Başvuru için gerekli belgeler

Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı’na katılacak KKTC vatandaşı aday öğrencilerden istenen belgeler; KKTC kimlik kartı fotokopisi, iki adet vesikalık fotoğraf ve 25 TL kayıt ücreti; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için lise eğitimini kesintisiz olarak KKTC liselerinde sürdürmekte olduğuna  veya tamamlamış olduğuna dair belge, TC nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf ve 25 TL kayıt ücreti olarak belirlendi.

Haber: FATMA ERTUĞRAL