DCIM100MEDIADJI_0139.JPGUluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Avrupa’nın işletme alanında önde gelen yüksek öğrenim kurumlarından Paris School of Business ile çift diploma imkanı sunuyor. Paris School of Business’in lisans ve yüksek lisans programları, Avrupa Yönetim Geliştirme Vakfı (European Foundation for Management Development – EFMD) ve The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) gibi prestijli kurumlar tarafından akredite edilmiştir.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile Paris School of Business arasındaki çift diploma fırsatından yararlanmak isteyen öğrencilerin kayıtlara yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Avrupa’nın saygın üniversitelerinden Paris School of Business’de öğrenim görebilecek UKÜ’lü öğrenciler işletme lisans programının çift diploma fırsatından faydalanabilecek.

İki üniversite arasında imzalanan söz konusu anlaşma gereği öğrenciler UKÜ’de 3 yıl eğitimden sonra bir yıl Paris School of Business’de lisans programını tamamlayabilecek.

Önümüzdeki 2017-18 akademik yılından itibaren uygulamaya girecek olan çift diploma programlarına gösterilen yoğun ilginin kayıtlara da yansıdığı açıklandı. UKÜ Rektörlük Ofisi’nden yapılan açıklamada, çift diploma programlarına kayıt yaptırmak veya daha ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin UKÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne başvurabilecekleri belirtildi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri ile Paris School of Business Uluslararası Programlar Dekanı Mr. Aymeric Chomel tarafından imzalanan protokol gereği öğrenciler hem UKÜ hem de Avrupa’nın önde gelen işletme okullarından Paris School of Business diplomasını alabilecek.