ukü gstmf sergis açılışıUluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Grafik Tasarım Türkçe ve İngilizce Bölümü öğrencilerinin yıl boyu yaptığı çalışmalar, 15 – 25 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde izleyici ile buluşacak.

Grafik Tasarım Bölümü öğretim üyeleri, öğrencilerin 2016-2017 Akademik Yılı boyunca ürettiği reklam tasarımları, sosyal sorumluluk projeleri, tipografi, illüstrasyon ve fotoğraf gibi grafik tasarım ürünlerini sergilemekten memnuniyet duyduklarını belirtti. Bölüm akademisyenleri bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek serginin geleneksel hale getirilmesinin hem UKÜ, hem toplum, hem de öğrenciler açısından önemli olduğunu vurguladı.

Atatürk Kültür Merkezi Küçük Salon’da 15 Mayıs saat 18.30’da açılışı yapılacak IV. Öğrenci Sergisi’ne tüm halkın davetli olduğu açıklandı. Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerinin çalışmalarından oluşan sergi 25 Mayıs Perşembe gününe kadar gezilebilecek.