DCIM100MEDIADJI_0139.JPGUluslararası Kıbrıs Üniversitesi, 2. Kariyer Günleri ve Fuarı’nın ikinci günü etkinlikleri, 4 Mayıs Perşembe günü, saat 9.00’da, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Çevik Uraz Konferans Salonu’nda, Kişisel Gelişim Yazarı Şebnem Pişkin’in  “Beden Dili ve Etkili İletişim”  isimli konferansı ile devam edecektir.

Şebnem PişkinYazar Şebnem Pişkin 1978 yılında doğdu. Lise öğrenimini İstek Vakfı Acıbadem Lisesi ve Kadıköy Kız Lisesinde ardından yüksek öğrenimini ise Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı. Çeşitli sektörlerde pazarlama ve satış alanında çalıştı. Yazarlık hayatına 2006 yılında adım atan yazarın ilk kitabı “Bir” ile Pişkin, Türkiye’nin en iyi 10 kişisel gelişim yazarından biri seçildi. Kitap 2010 senesinde “Bir Damladan Okyanusa” ismiyle yeniden basıldı. Yazarın yayınlanmış diğer kitapları Tuğra, İsrafil’in Aynası, Kırklar Diyarı, , Efsun ve Sevgili Abdülhamit Han, Celaleddin, Gece Taşı, Avucumda Açan Us Çiçekleri, Mehmed’e Gönderilmeyen Mektuplar’dır.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi kaliteli eğitim-öğretimin yanı sıra özgüveni yüksek, çalışma yaşamına hazır bireyler yetiştirme prensibinden hareketle, konferans, panel, sempozyum gibi etkinliklere hız kesmeden devam etmektedir.